Ókori pénzek

Ókori pénzek

Bevezető

2014. szeptember 17. - alimail

A történészek gyakran konzervatív mentalitású emberek - ez persze munkájuk tárgyával is szorosan összefügg. Az internet áldásait persze mi is élvezzük, hiszen például tömegével érhetőek el könyvtárak adatbázisai és digitalizált források (bár ez sajnos sokszor inkább még csak a külföldi gyűjteményekre igaz).

A kutatói blog írása nem igazán jellemző, de azért belefogok az írásba: megpróbálom megmutatni, mivel is foglalkozok, és ezáltal népszerűsítsem egyrészt az ókortudományt, másrészt a numizmatikát.

A cél tehát adott, a megvalósítás még komoly kérdés a számomra, de remélem, hogy menet közben ki tudom találni, hogy az adott kereteket hogyan lehet a legjobban tartalommal megtölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://okoripenzek.blog.hu/api/trackback/id/tr426706703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása