Ókori pénzek

Ókori pénzek

Bemutatkozás

2014. szeptember 17. - alimail

Kuun Aladár vagyok, a Debreceni Egyetem Történelmi Intézetének doktorjelöltje. Jelenleg disszertációmon dolgozom, és a blog célja pedig, hogy bemutassam az ehhez kapcsolódó kutatások eredményeit, érdekes vonatkozásait.

A blog az "Császári reprezentáció a Nyugatrómai Birodalomban (395-476) a hadsereg tükrében" elnevezésű kutatási projekt keretein belül készül. Az ehhez kapcsolódó kutatás a kutatás a TÁMOP 4.2.4.A/2-11-1-2012-0001 azonosító számú Nemzeti Kiválóság Program – Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése országos program című kiemelt projekt keretében zajlott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoripenzek.blog.hu/api/trackback/id/tr216706787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása